Viden :: Emneoversigt

Tema: At stå udenfor en kernefamilieTema: BarnløshedTema: EnsomhedTema: FamilielivTema: Frihed kontra fællesskabTema: HåbTema: KønTema: LidelseTema: LykkeTema: MønsterbryderTema: Psyke og troTema: PårørendeTema: SeksualitetTema: Seksuelle overgrebTema: SelvmordTema: SelvværdTema: SjælesorgTema: SkamTema: Skyld og tilgivelseTema: SorgTema: SpiritualitetTema: StressTema: TerrorTema: UdenforTema: UtroskabTema: Voksne børn og deres forældre
Seneste artikel
Illustration
Af Martin Skipper (interview), 26. august 2019

Vi lever i støvets verden, hvor vi nemt kan pustes omkuld, og lykken kan pludselig forsvinde. Så vi har brug for at fokusere på lykken hos Herren. Den løfter os og giver frimodighed, selvforståelse og selvtillid.

» Læs mere

Flere artikler
Illustration
Af Søren Mejer Overby, 19. august 2019

Jeg elsker min kone og har tre børn - er jeg så lykkelig? Jeg er kristen - er jeg så lykkelig? Er jeg lykkelig, hvis jeg er rask? Jeg bor i Danmark – så må jeg da være lykkelig! »Ikke nødvendigvis!«, ville de fleste nok svare. Det er jo ikke sikkert, at jeg føler mig lykkelig.
» Læs mere
Illustration
Af Martin Skipper (interview), 19. august 2019

Ruth Worm mistede for snart to år siden sin mand. Gunnars sygdom prægede deres liv gennem mange år. Efter Gunnars død i 2017 besluttede Ruth sig for at tage en pause i et halvt år for at give plads til sorgen og finde sig selv i den nye tilværelse som alene.
» Læs mere
Illustration
Af Martin Skipper (interview), 19. august 2019

Lykke er noget, vi har beskæftiget os med til alle tider. Men det kan være, vi har fået det lidt sværere ved at leve med, at der er nogle ting, der er besværlige og ikke perfekte. Psykolog Elli Kappelgaard fortæller her om, hvordan lykken kan være udfordret i fællesskabet, og om hvordan man måske alligevel kan finde lykken midt i det uperfekte.
» Læs mere
Af Lisbet Borum Reuss...

Dette er ikke historien om, hvordan vi fik et lykkeligt liv....


» Læs mere
Af Irene Rønn Lind, psykolog og s...

Det er lige overrumplende hver gang, og man undres: ”...


» Læs mere
Af Annette Bech Vad (interview)...

Maria er kommet i kirke sammen med sin familie gennem hele s...


» Læs mere
Af Kuno Sørensen, psykolog og sen...

For at kunne forebygge seksuelle overgreb er det vigtigt at ...


» Læs mere

[Alle artikler]


 
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
© 2019 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger