Viden :: Emneoversigt

Tema: At stå udenfor en kernefamilieTema: BarnløshedTema: EnsomhedTema: FamilielivTema: Frihed kontra fællesskabTema: HåbTema: KønTema: LidelseTema: LykkeTema: MønsterbryderTema: Psyke og troTema: PårørendeTema: SeksualitetTema: Seksuelle overgrebTema: SelvmordTema: SelvværdTema: SjælesorgTema: SkamTema: Skyld og tilgivelseTema: SorgTema: SpiritualitetTema: StressTema: TerrorTema: UdenforTema: UtroskabTema: Voksne børn og deres forældre
Seneste artikel
Illustration
Af Rikke Thomassen, 23. januar 2020

Den 21. januar blev der sat skub i forebyggelsen af seksuelle overgreb i kirkelige miljøer, da Agape afholdt konference med mere end 100 deltagere fra 33 forskellige kirker, organisationer og fællesskaber.

» Læs mere

Flere artikler
Illustration
Af Krista Korsholm Bojesen, 26. august 2019

I vores kultur har vi idealer for alting, og lykkes det os at leve op til idealerne, har vi en forventning om, at vi bliver lykkelige. Men sådan går det ofte ikke. Stræben, perfektion og præstation virker nemlig som modgift mod lykkefølelsen.
» Læs mere
Illustration
Af Søren Mejer Overby, 19. august 2019

Jeg elsker min kone og har tre børn - er jeg så lykkelig? Jeg er kristen - er jeg så lykkelig? Er jeg lykkelig, hvis jeg er rask? Jeg bor i Danmark – så må jeg da være lykkelig! »Ikke nødvendigvis!«, ville de fleste nok svare. Det er jo ikke sikkert, at jeg føler mig lykkelig.
» Læs mere
Illustration
Af Martin Skipper (interview), 19. august 2019

Ruth Worm mistede for snart to år siden sin mand. Gunnars sygdom prægede deres liv gennem mange år. Efter Gunnars død i 2017 besluttede Ruth sig for at tage en pause i et halvt år for at give plads til sorgen og finde sig selv i den nye tilværelse som alene.
» Læs mere
Af Martin Skipper (interview)...

Lykke er noget, vi har beskæftiget os med til alle tid...


» Læs mere
Af Lisbet Borum Reuss...

Dette er ikke historien om, hvordan vi fik et lykkeligt liv....


» Læs mere
Af Irene Rønn Lind, psykolog og s...

Det er lige overrumplende hver gang, og man undres: ”...


» Læs mere
Af Annette Bech Vad (interview)...

Maria er kommet i kirke sammen med sin familie gennem hele s...


» Læs mere

[Alle artikler]


 
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger