Online bogreception: At blive FAR til et for tidligt født barn

25. maj 2020
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration
Alle er velkomne til Agapes online bogreception den 25. juni klokken 20.00 i forbindelse med udgivelsen af bogen: At blive FAR til et for tidligt født barn. 

Deltag i Agapes online bogreception, og hør om forfatter og Agape-psykolog Rebecca Schønherr Thomsens nye bogudgivelse: "At blive FAR til et for tidligt født barn". Under receptionen har du mulighed for at købe bogen til en særdeles favorabel pris. 

Tilmeld dig her: https://event.webinarjam.com/register/14/385w1t4

Om bogen
At blive FAR til et for tidligt født barn er 16 fædres hudløst ærlige fortællinger om det helt uventede og skræmmende ved at blive far til et for tidligt født barn. Det er fortællinger om stor glæde og høje forventninger, som fra det ene øjeblik til det andet ændrer sig til bekymringer, frygt og angst for at miste både barn og kæreste. Det er fortællinger om familier, hvis liv på rekordtid forandrer sig markant. 
Som læser kommer du tæt på, når fædrene på hver deres måde fortæller om, hvordan de midt i et stort følelsesmæssigt kaos står for at få hverdagen til at fungere, mens de sideløbende støtter op om kæresten og sikrer de bedste betingelser for deres små nyfødte.
 
Om forfatteren
Forfatteren er Agape-psykolog Rebecca Schønherr Thomsen, der har indsamlet de 16 fædres fortællinger - og selv er mor til et ekstremt for tidligt født barn. Hun leverer indledningsvis en teoretisk gennemgang af fædres potentiale for at knytte sig til spædbarnet og afslutter med en tematisk og reflekterende opsamling på tværs af fædrenes fortællinger.

Bogens indledning er skrevet af psykolog, ph.d. og klinisk specialist Svend Aage Madsen, der blandt andet har udgivet bogen "Fædres tilknytning til spædbørn".

Agape udbyder flere forskellige webinarer hen over sommeren 2020. Læs mere her.

EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
19-07-2020Foredrag
 
Holmsborg
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
20-08-2020Foredrag
 
Bethania IMU, Aarhus
»Webinar: Den løsningsorienterede samtale i parforholdet
 
26-08-2020Kursus
 
Online
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
27-08-2020Foredrag
 
Olgasvej 14, Vejle
»Webinar: Den løsningsorienterede samtale i parforholdet
 
27-08-2020Kursus
 
Online
»PsykTro 10 års jubilæum - Smerten og Troen
 
12-09-2020Psyktro
 
Vejle Missionshus, Olgasvej 14, Vejle
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
01-10-2020Foredrag
 
Cafe Kilden i Herning
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
07-10-2020Foredrag
 
Farsø
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger