Nyt kursus til par

27. august 2020
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration
Bliv klogere på hinanden - og bedre til at tale sammen.  

Over fire kursus-gange vil psykolog Rebecca Schønherr Thomsen undervise i "den løsningsorienterede samtale" som metode til at håndtere konflikter i parforholdet. Kurset vil bestå af små oplæg, praktiske øvelser og konkret vejledning i at gribe problemstillinger an, som parret genkender fra hverdagen. Undervejs vil parret få udleveret et arbejdshæfte med både teori og praktiske øvelser. 

Kurset er designet til at tage udgangspunkt i deltagernes situation. Der vil således kun være ét par tilstede ad gangen. 

Tid: 4 x 1,5 time. Mødetidspunkter aftales individuelt med Rebecca Schønherr Thomsen 

Pris: 5.000 kroner per par  

Deltagelse (eller mere information): Kontakt Agapepsykolog Rebecca Schønherr Thomsen (rebecca@agape.dk)

Kursets indhold:

Første kursusdag:

Fokus på parrets historie. Hvilke sårbarheder, drømme og længsler bærer man hver især med sig ind i parforholdet? Og hvor stammer de fra? Det vil være en proces, hvor I dels bliver klogere på jer selv og hinanden, dels får indsigt i, hvordan erfaringer og drømme påvirker dynamikken imellem jer.

Anden kursusdag:

Fokus på kommunikative faldgruber.  Vi vil gennemgå de typiske faldgruber, man kan havne i, når man taler om konflikter. I vil få hjælp til at identificere de faldgruber, der er hyppigst forekommende i jeres parforhold, og der vil være praktiske øvelser i håndtering af faldgruber.

Tredje kursusdag:

Fokus på konstruktive og løsningsorienterede undersøgelser af et konfliktfyldt område. Hvordan holder man en åben og nysgerrig attitude, når partnerens ord virker negativt - måske endda direkte provokerende - på én? Der vil være praktiske øvelser i aktiv lytning, og hvordan man empatisk kan indleve sig i sin partners historie, uden at det kommer til at handle om, hvad der er "rigtigt og forkert".

Fjerde kursusdag:

Fokus på processen fra at afdække et problem til kreativ udforskning af løsningsmuligheder. Og dernæst den videre proces til en beslutning og plan for, hvad der skal ske fremadrettet. Der vil være praktiske øvelser i at holde muligheder åbne, afdække tilgængelige ressourcer både i og uden for parforholdet og udfyldelse af "plan-ark". 


Ring eller skriv til psykolog og kursusholder Rebecca Schønherr Thomsen, hvis I har brug for mere information - eller ønsker at tilmelde jer. Vi glæder os til at høre fra jer!
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
»Børnefamilien i præstationssamfundet
 
25-09-2020Foredrag
 
Rønnevang Kirke
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
01-10-2020Foredrag
 
Cafe Kilden i Herning
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
07-10-2020Foredrag
 
Farsø
»Temadag for forældre der har mistet
 
24-10-2020Temadag
 
Agapehuset, Silkeborg
»Foredrag ved Elli Kappelgaard
 
28-10-2020Foredrag
 
Løsning-Korning
»Foredrag om kriseberedskab ved Annette Bech Vad
 
29-10-2020Foredrag
 
Strandby
»Inspirationsdag og generalforsamling
 
14-11-2020Temadag
 
Ikast Kirkecenter
»Adventsretræte 2020
 
04-12-2020 - 06-12-2020Retræte
 
Ådalen Retræte
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger