Inspiration og hjælp til sexlivet

12. juni 2014
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration
Introduktion til AgapeTema nr. 1, 2014

Et rigt sexliv hører sammen med nærhed og fortrolighed i et forpligtende forhold.


Agape sætter som regel fokus på seksualitet, når seksualitet giver problemer for mennesker. Det er vigtigt og nødvendigt. Men med dette temablad har vi valgt at gøre noget andet.

Inspiration til at genoplive intimiteten
Vi har valgt at sætte fokus på seksualitet med de positive briller på, fordi vi også ønsker at beskrive seksualitet ud fra Guds gode tanke og gave. Vi ønsker med dette temablad at give inspiration og ideer til at genoplive intimiteten og sexlivet i ægteskabet.

Jeg har i samtale med unge par om seksualitet ofte oplevet, at unge bliver ret forbavsede over at høre, at man selv efter de 40 kan have et godt og frodigt sexliv.
Desværre tror mange, at et godt og aktivt sexliv hører ungdommen til. Men sex er for mange en positiv ressource, der kan udvikles og udfoldes i samspillet mellem dig og din ægtefælle hele livet igennem - også når du har passeret de 50 og måske 75.

Ud fra psykologfaglige, teologiske og erfaringsbaserede vinkler beskrives, at et rigt sexliv hører sammen med nærhed og fortrolighed i et forpligtende forhold. Sex i sig selv skaber ikke et fantastisk forhold. Det afgørende er relationen. Et varmt og kærligt ægteskab kan lægge fundamentet for fantastisk elskov.

Den singles seksualitet
Tal fra Danmarks Statistik (jan. 2014) viser at udaf 1,5 millioner 30-49 årige i Danmark, lever 447.000 som enlige (30 %). Derfor har vi i dette blad også en tankevækkende artikel om singlers seksualitet. Os bekendt er der ikke tidligere skrevet så meget om det i kristen kontekst, så vi håber også denne artikel vil være med til at give inspiration og hjælp til dig, som lever alene.
Fundamentet for dette blad er billedligt talt de bøjer, som Gud har sat i sejlrenden. Bøjer som er sat for at værne om mennesker, relationer og seksualiteten. Disse bøjer peger vi med frimodighed på i dette blad.

Rigtig go' læselyst!

De bedste hilsner

Annette Bech Vad
Landsleder

Bliv medlem af Agape og få temabladet i din velkomstpakke!


EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger