Vejledningsgrupper for sjælesørgere to steder i Danmark

10. februar 2017
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration
Fungerer du ofte som sjælesørger i din menighed enten som ansat eller frivillig? - Så er Agapes nye vejledningsgrupper for sjælesørgere måske noget for dig!


Vi søger i Agape at etablere en gruppe for sjælesørgere, som enten har det som en del af jobbet eller som har det som en frivillig opgave.
Dan K. Månsson er vejleder.
 
Deltagerne forventes at have et godt teoretisk og praktisk grundlag. Så hvis du har en solid erfaring som sjælesørger eller har deltaget i Agapes sjælesorgskursus eller et lignende sjælesorgskursus, vil det være en fordel.
 
I løbet af et år samles gruppen tre gange af tre timers varighed.
Gruppen udbydes i et samarbejde mellem sjaelesorg.dk og Agape.
 
Fjerde tilbud til sjælesørgere
Vejledningsgruppen er det fjerde tilbud til sjælesørgere fra Agape.
Gennem sjælesorgskurser, supervision og vejledningsgrupper ønsker Agape at være med til at kvalificerer og udruste sjælesørgere i Danmark.
 
"Vi oplever, der er et behov og et ønske blandt sjælesørgere til at blive bedre klædt på til den vigtige opgave, sjælesorgen repræsenterer. Dette ønske vil Agape bestræbe sig på at imødekomme via de forskellige tilbud inden for sjælesorg. Agapes tilbud inden for sjælesorg bygger videre på den viden og erfaring, der er opsamlet gennem årene i Agape." Siger Annette Bech Vad, landsleder i Agape.
 
I 2017 udbydes to kurser, med fokus på sjælesorg:
Derudover tilbyder Agape sjælesorgssamtaler og supervision for sjælesørgere.

Læs mere om vejledningsgrupperne her...

EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger