Ny psykolog i Agape

6. juli 2017
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration
Psykolog Elli Kappelgaard er ansat i Agape pr. 1. juni 2017 til terapi og foredrag.

De seneste år har foreningen Agapes psykologer haft fokus på det religionspsykologiske område. Det har givet mulighed for, at psykolog Aida Hougaard Andersen kan påbegynde et ph.d.-projekt. Forskningen skal give et bud på, hvordan de eksistentielle og religiøse aspekter kan inddrages fagligt i behandlingen.

Derfor ansætter Agape pr. 1. juni psykolog Elli Kappelgaard, som skal arbejde med terapi og foredrag i Agape.

"Jeg er meget taknemmelig for, at Agape med ansættelsen af Elli har ansat en meget kompetent psykolog. Elli vil med sin brede faglighed og tillidsvækkende personlighed være med til at række hjælp og inspiration til mennesker på et højt fagligt niveau", udtaler landsleder i Agape, Annette Bech Vad.

Elli Kappelgaard (f. 1983) er uddannet Cand.Psych. fra Københavns Universitet i 2013.

Hun har en bred erfaring med almen psykologisk praksis bl.a. indenfor stressbehandling, kriser, sorg, angst og depression. Elli har både arbejdet med unge og voksne. Hun har desuden arbejdet med flygtninge og undervist som ekstern lektor på Syddansk Universitet.
Hun brænder for det religionspsykologiske felt og for krydsfeltet mellem teologi, samfund og psykologi.

Elli har et bredt kendskab til det kirkelige landskab og solid formidlingserfaring.
Privat bor Elli i København, er engageret i Apostelkirken, en folkekirke på Vesterbro. Hun er glad for at rejse, for litteratur og har udgivet en digtsamling.

Selvom Aida Hougaard Andersen fra 1. juni er ansat på Syddansk Universitet, vil hun fortsat være ansat på få timer i Agape primært med fokus på at få den nye viden integreret i arbejdet, ligesom Agape også er skrevet ind som samarbejdspartner i projektet.


EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger