Temadag for forældre, der har mistet

10. september 2018
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration

Da vi deltog på temadagen første gang, havde vi lige mistet vores 18 årige søn, Benjamin om foråret. Benjamin døde i en ulykke. Vi befandt os stadig lidt i en osteklokke og var ret følsomme. Det var meget psykisk hårdt at deltage, men vi gik derfra med følelsen af fornyet trøst og håb!


Vi startede med at præsentere os for hinanden, og fortælle vores egen historie for de andre. Det at skulle fortælle om de værste dage i sit liv og dermed genopleve dem, var hårdt, men blev i sig selv terapi.

Selv havde vi fået meget støtte fra vores omgivelser i tiden efter Benjamins død, men her sad en masse mennesker, der ikke bare kunne forestille sig, hvor slemt det var, men de VIDSTE, hvordan det var!

Vi havde en fælles forståelse. - Var i samme båd. At der deltog både præst og psykolog gav hjælp til at finde fodfæste i tros- og følelsesliv som var ret kaotisk. Man fik nogle forklaringer - ikke på tabet - men på de reaktionsmønstre, man kunne opleve. At de oplevelser af tro, tvivl og svigt man havde oplevet var normale for den, der er i sorg. Også oplevelsen af, at de mennesker, man troede stod en nærmest, trak sig væk.

Sorg er meget individuelt, men ved at høre om, hvordan styregruppen var kommet videre med deres liv flere år efter tabet, gav håb om, at solen en dag igen ville skinne - også for os! Og ved at høre, hvor lang tid der rent faktisk kan gå, før man føler sig ”normal” igen, og har kræfter til at genoptage et almindeligt liv, accepterede vi lettere, at leve i en slags undtagelsestilstand i laaaang tid - år derefter.

Keld og Birthe

-----------------------------------------------------------

Temadagen for forældre, der har mistet afholdes den 10. november 2018 i Agapehuset i Silkeborg

Læs mere om temadagen her.


EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
»Personlig udvikling
 
11-01-2019 - 24-05-2019Kursus
 
Agapehuset, Silkeborg
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
16-01-2019Foredrag
 
Bredal IM
»Fyraftensmøde: Skam og selvkritik
 
16-01-2019Kursus
 
IM Missionshus, Videbæk
»Foredrag ved Ole Rabjerg
 
18-01-2019Foredrag
 
Kjelsølejren
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
24-01-2019Foredrag
 
Gjern IM
»Foredrag ved Ole Rabjerg
 
26-01-2019Foredrag
 
KFUM & K, Nr. Nissum
»Foredrag ved Ole Rabjerg
 
31-01-2019Foredrag
 
Vorgod IM
»Foredrag ved Ole Rabjerg
 
04-02-2019Mød Agape
 
Aulum M&K
© 2018 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger