Sådan påvirker corona-krisen Agapes arbejde

12. marts 2020
EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
 
Illustration
Også i Agape mærker vi konsekvenserne af den corona-epidemi, der lige nu hærger en stor del af verden.

Som organisation ønsker vi i Agape naturligvis at imødekomme myndighedernes anbefalinger. Derfor har vi foretaget følgende:
  • Agapehuset i Silkeborg benyttes kun, hvis hjemmearbejde er umuligt. Det betyder blandt andet, at vi har iværksat online-terapi for de klienter, der er i samtaleforløb, eller som ønsker at opstarte et forløb hos en af vores psykologer. Er du klient hos Agape, vil du blive kontaktet af din psykolog.  
  • Alle mødeholdere i Agape - frivillige og ansatte - er blevet bedt om at aflyse planlagte møder frem til (foreløbigt) den 13. april.
Heldigvis kan vi glæde os over, at vores engagerede og dygtige frivillige - trods coronakrise - fortsat yder online-rådgivning til hele Danmark via brevkassemodulerne på Psyktro.dk og Parvis.dk.

Har du brug for at komme i kontakt med Agape, ringer du som sædvanligt på telefonnummer 8680 6022 (mandag til torsdag klokken 9-15) eller skriver en e-mail til 
info@agape.dk. Du kan også booke psykologtider ved at skrive eller ringe direkte til psykologerne. Se kontaktinformationer her.

Vi håber og beder om, at myndighedernes anstrengelser for at få styr på situationen må virke efter hensigten.  

EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger