Undermenu

Parrådgivning

Hjælp til parforholdet på Parvis.dk

Manglende sexlyst, tilspidset kommunikation og en svigerfamilie, der blander sig er blot nogle af de problemfyldte emner, som kan true parforholdet. Hjemmesiden www.parvis.dk tager fat om disse og mange flere emner for at styrke og hjælpe danskernes parforhold.

Fra pressemeddelelse i forbindelse med opstart i 2009
- Vi vil gerne give redskaber til at tackle konflikter, så par kan se nye muligheder i stedet for at gå fra hinanden. Langt de fleste brud er meget smertefulde, og har mange konsekvenser personligt og samfundsmæssigt. Vores erfaring som terapeuter er, at der ikke altid skal så meget til for at styrke et parforhold, siger familieterapeut Steen Palmqvist, som er en af initiativtagerne til hjemmesiden parvis.dk.

Efter mange år som terapeut er Steen Palmqvist og de andre rådgivere bag hjemmesiden enige om, at det giver god mening at se nærmere på sit parforhold. Uanset om det går godt, eller der er konflikter og problemer.

- Selv gode parforhold kan altid blive bedre, og det vil vi gerne opmuntre til. Men der er også mange par, der har det svært. Gennem hjemmesiden giver vi dem en ny og anden mulighed for hjælp.

Parvis.dk er en selvstændig gren af den kirkelige forening Agape. Det kristne livs- og menneskesyn er derfor grundlaget i de artikler og den rådgivning, der er at hente på hjemmesiden.
 

Nemt at få hjælp

- Mange har svært ved at erkende, at de ikke kan tackle deres parforhold, og mange kæmper ene med det. Det kan være et stort skridt at blive enige om at gå til en rådgiver, siger Steen Palmqvist, som pointerer, at hjemmesiden er en nemmere måde at få hjælp på, men at den ikke altid kan erstatte den personlige rådgivning.

- På Parvis.dk kan de sidde hjemme bag skærmen og blive klogere på deres parforhold, og de kan være anonyme, hvilket vil være vigtigt for mange. Jeg tror, mange par vil opleve, at de får hjælp, før det går rigtig galt mellem dem.
 

Gratis rådgivning

På hjemmesiden er der masser af artikler inddelt i emner. På Parvis.dk er der også mulighed for, at man kan stille specifikke spørgsmål til et panel af terapeuter og psykologer, som er tilknyttet hjemmesiden.

Endelig er der en telefonrådgivning, som er åben hver mandag kl. 19-23 på tlf. 2425 4022.

Rådgivningen er gratis, og man er anonym.

- De fleste går ind i parforholdet med et dybfølt ønske om, at kærligheden skal vare ved. Men det er de færreste tilfælde, hvor det bare kører på skinner, og der er et stort behov for hjælp hos par i dag. Også par, hvor kristendommen er en naturlig del af deres liv, og hvor de beder om, at Gud må velsigne deres parforhold. Vores vision er, at alle har let og hurtig adgang til hjælp, siger Steen Palmqvist.

Yderligere informationer om www.parvis.dk kan fås hos landsleder i Agape Annette Bech Vad på tlf.: 8680 6022.

Se www.parvis.dk

EmailFacebookGoogleLinkedInTwitterPrint
Kalender
»Foredrag ved Elli Kappelgaard
 
28-10-2020Foredrag
 
Løsning-Korning
»Foredrag om kriseberedskab ved Annette Bech Vad
 
29-10-2020Foredrag
 
Strandby
»Inspirationsdag og generalforsamling (delvist aflyst)
 
14-11-2020Temadag
 
Online
»Adventsretræte 2020
 
04-12-2020 - 06-12-2020Retræte
 
Ådalen Retræte
»Personlig udvikling
 
15-01-2021 - 28-05-2021Kursus
 
Agapehuset, Silkeborg
»Foredrag ved Annette Bech Vad
 
10-02-2021Foredrag
 
Hvide Sande IM
© 2020 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger