Marianne Sangill Nielsen

Før min depression kendte jeg ikke ordet "nej"

I perioden januar - marts 2013 deltog jeg i kurset "Håndtering af stress" i Troldhede. Jeg tilmeldte mig kurset, for at få en masse gode råd og redskaber genopfrisket.

For godt 10 år siden, havde jeg en depression. Jeg var klar over, at jeg havde brug for professionel hjælp, og gik derfor til samtaleterapi hos psykolog Ole Rabjerg, Agape.

Det var helt fantastisk, at opleve at få sat ord på en masse af mine tanker, og "indre leveregler". Før min depression kendte jeg ikke ordet "nej". Jeg gjorde alt for at gøre andre tilfredse, men glemte at lytte til mig selv.
Han fik mig på ret kurs igen, og gav mig mange redskaber, som jeg kunne bruge fremover. (Jeg er begyndt at leve meget mere i nuet, og lærte også, at det ikke er effektiv, at være aktiv hele tiden.)
Da jeg så, at Agape arrangerede et kursus i "Håndtering af stress", var jeg ikke i tvivl om, at det skulle jeg bare med på.

Med den kultur vi lever i, og de krav og det pres som vort samfund hele tiden lægger på os, er det utrolig vigtigt, at vi passer godt på os selv.
Jeg synes, at det var fantastisk at være med på kurset, både rent fagligt, men også at møde andre mennesker, som skal være bevidste om at passe på sig selv, for ikke at bukke under med stress. Det er meget lærerigt, at være sammen med andre personer i lignende situationer.
Alle burde deltage i kurset, for at blive udrustet med redskaberne til håndtering af stress.

Marianne Sangill Nielsen

 
Kalender
»Fyraftensmøde: Skam og selvkritik
 
18-04-2018Kursus
 
"Torvet", Katrinebjergvej 75, Aarhus
© 2018 Foreningen Agape | Kontaktoplysninger