Simone Ingemann Kusk

Terapi ved psykolog Simone Ingemann Kusk

Simone Ingemann Kusk tilbyder terapi til enkeltpersoner, par, forældre og familier. Læs mere om de enkelte samtaletyper under “Information” på agape.dk/terapi.

Følg anvisningerne i vores bookingsystem for at booke en tid. Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke tiden telefonisk, kan du træffe sekretariatet på telefonnr. 8680 6022.

Du er også velkommen til at sende en e-mail direkte til psykologen. Vær blot opmærksom på, at Agapes ansatte ikke må sende personfølsomme oplysninger per e-mail. Derfor anbefaler vi, at du angiver dit telefonnummer i e-mailen, så psykologerne kan kontakte dig telefonisk. I en telefonsamtale kan I sammen afklare dine behov og muligheder.

E-mail: simone@agape.dk

Telefon (Agapes sekretariat): 8680 6022

Telefontid til booking af samtale (sekretariatet):

 • Mandag til torsdag: 8.30-12.30 og 13.00-15.00
 • Fredag: 8.30-12.30

Uddannelse og erfaring

Uddannelse
Cand.psych., Aarhus Universitet 2017. Medlem af Dansk Psykologforening.

Specialer

Simone Ingemann Kusk har terapeutisk erfaring med:

 • angst
 • depression
 • stress og belastningsreaktioner
 • funktionelle lidelser
 • psykiske reaktioner på fysiske sygdomsforløb
 • familiemæssige udfordringer/konflikter
 • parforhold
 • forældre til børn i mistrivsel
 • unge i mistrivsel
 • selvværdsproblematikker
 • livskriser
 • sorg
Simone har arbejdet med udredning og behandling af psykiske lidelser særligt inden for børne-, unge- og familieområdet. Hun har erfaring med samtaleterapi til børn og unge i både fysisk og psykisk mistrivsel. Dertil kommer erfaring med at hjælpe forældre i situationer, hvor familien er i krise – for eksempel hvis et barn i familien får konstateret en alvorlig sygdom eller et handicap, har svære smerter, funktionelle lidelser, eller hvis forældre får et for tidligt født barn. Hun har desuden arbejdet med behandling af angst, depression, belastningsreaktioner mm. hos både teenagere/unge og voksne.

Simone har et stort kendskab til, hvordan udfordringer som skilsmisse, konflikter, stress og belastning påvirker familiedynamikken og den enkeltes psykiske velbefindende.

Som ansat i Agape har Simone en særlig viden om, hvordan vi mennesker reagerer, når krisen rammer os; eksempelvis hvordan vores livssyn og oplevelse af, hvad der er meningsfuldt i livet, kan forandre sig og skabe nye udfordringer, men også muligheder.

Simone kan tage klienter i aldersgruppen 13+

Tilgang
Simone er særligt optaget af metoden ACT (Acceptance and Commitment Therapy), som er en tilgang, hvor klienten hjælpes til at leve i større trivsel og overensstemmelse med det, som er vigtigt/værdifuldt for ham/hende på trods af svære livsomstændigheder. Hun inddrager elementer fra hhv. kognitive, dynamiske og eksistentielle metoder, alt efter hvad der synes relevant for klientens problemstilling og forløb.

Det er ikke altid nemt at bede om hjælp. Vi forbinder det ofte med ubehag at være sårbare over for andre, og vi kan synes, det viser tegn på svaghed. Men i virkeligheden er det at vise sårbarhed en stor styrke. Det er det, fordi vi i sårbarheden tager os selv alvorligt og tør stå ved, at livet kan være svært at leve. Det kræver både mod og styrke. For mig som psykolog er det vigtigt, at det menneske, jeg sidder overfor, føler sig set og mødt i det tunge, svære og sorgfulde. At klienten oplever hjælp til at finde fodfæste her og nu og komme i kontakt med det, som er meningsfuldt i livet. Jeg anvender derfor altid en anerkendende tilgang og sammensætter forløbet efter den enkelte klients behov.

-Simone Ingemann Kusk, psykolog i Agape