Marianne Karlsmose er ny landsleder for Agape

Agape har ansat Marianne Karlsmose Nielsen som ny landsleder pr. 1. maj 2024.

Marianne kommer fra en stilling i Kirkens Korshær. Hun har tidligere været gymnasielærer på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing, og sidder også som medlem af Regionsrådet i Region Midt.

Formand for Agape Heine Holmgaard glæder sig over ansættelsen:

“Det er en meget kompetent og engageret leder, som nu vil få ansvaret med at videreudvikle organisationen og de mange projekter, vi arbejder med, herunder religionspsykologi og sjælesorg. Ud over at stå i spidsen for de ansatte i foreningen vil Marianne også stå i spidsen for de mange frivillige, der er tilknyttet de forskellige arbejdsgrene.”

Marianne Karlsmose lander på kontoret d. 1. maj og hun glæder sig til at komme i gang:

“Jeg glæder mig utrolig meget til at gøre en forskel for mennesker gennem Agapes vigtige arbejde som diakonal organisation, der giver inspiration og hjælp til livet.

Jeg er taknemmelig for at få betroet opgaven som landsleder, så jeg sammen med frivillige og lønnede medarbejdere, medlemmer og bestyrelsen kan udvikle Agape og udbrede kendskabet og brugen af Agapes mange gode tilbud med udgangspunkt i det hele menneske – hele tilværelsen – hele livet.

Min livsrejse har været lidt kringlet de sidste år, men jeg er overbevist om, at der var en dybere mening med det, så min rejse kunne lande i Agape.”

Marianne bor i Tarm med sin mand Birger. Sammen har de 3 sønner mellem 16 og 22 år. Marianne kommer med en mangesidet erfaring i bagagen og en personlig drivkraft til at gøre en forskel for mennesker med et diakonalt udgangspunkt. Vi glæder os meget til samarbejdet.
Marianne Karlsmose Nielsen, landsleder i Agape