Ny kommunikationsmedarbejder ansat

Agape har ansat Kathrine Wanninger som kommunikationsmedarbejder i en stilling på 2 dage om ugen i et halvt år (indtil sommer).

Vi glæder os over, at Kathrine vil hjælpe os med kommunikationen i en periode, og har spurgt om hun vil fortælle lidt om sig selv:

“Jeg er typen, der scorer top-point på introvert-skalaen. En rigtig hjemme-bøf. Apropos hjemme, så bor jeg i Rødding med mand og hundehvalp. Og med det meste af min familie tæt på. 

Det vildeste, der er sket for nylig er, at jeg har købt 22 garnnøgler med intentionen om at strikke en trøje. Det største, jeg har strikket indtil nu, er en benvarmer. 

Jeg er glad for at være landet på kommunikations-stolen i Agape og nyder allerede den gode stemning på kontoret. Det er en fornøjelse, at være med til at løfte Agapes kommunikation – og ikke mindst give de nye fundraisingindsatser en god start.”

Kathrine kombinerer arbejdet som kommunikationsmedarbejder i Agape med sin selvstændige virksomhed, hvor hun laver digital markedsføring for forskellige kunder. Hun har en baggrund som kommunikationsansvarlig i DanskOase og senest som marketingmedarbejder i et lille kommunikationsbureau.

Du kan få fat i Kathrine på kommunikation@agape.dk

Velkommen på holdet, Kathrine!

Kathrine Wanninger, kommunikationsmedarbejder i Agape