"Jeg glæder mig til at arbejde i en organisation,
som ser mennesker og hjælper dem videre!"

Agape har ansat 40-årige Bo Andersen som økonomi- og sekretariatsmedarbejder per 1. marts 2022.

Interview

Mit navn er Bo Andersen, og jeg er 40 år gammel. Jeg er gift med Mette, der er lærer på Midtjyllands Kristne Friskole, og sammen har vi tre dejlige drenge på henholdsvis 14, 10 og 8 år. Vi bor i Herning, hvor jeg også er født og opvokset.

Vi kommer i frimenigheden Herning Bykirke og i Indre Mission i Herning. Fritiden går med familieliv, løbeture og gerne en tur på stadion med drengene. Jeg er inkarneret FC Midtjylland-fan 🙂

Jeg er uddannet økonomiassistent i 2005 hos Skouhus Fronts og har
sideløbende med arbejdet læst Akademimerkonom på Erhvervsakademiet. De seneste 12 år har jeg været ansat som bogholder hos Sanita Footwear, der producerer og forhandler træsko og sikkerhedsfodtøj.

Hvad glæder du dig til i arbejdet på Agape?

Jeg glæder mig til at arbejde i en organisation, som ser mennesker og hjælper dem på vej videre i livet – ud fra et kristent livssyn. Derudover ser jeg frem til alle de spændende arbejdsopgaver, som venter mig på kontoret. Jeg kan blandt andet godt lide at sætte ting i system og optimere, hvor det er muligt, og det glæder jeg mig til at tage fat på 🙂 Desuden ser jeg frem til at få nogle nye og skønne kollegaer og til at lære dem nærmere at kende.

Hvordan kan man møde dig på kontoret?

Når du ringer til kontoret, vil du ofte få mig i røret. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi og drikke en kop kaffe. Jeg håber, du vil opleve at møde en positiv og tålmodig mand, som gerne vil hjælpe med stort og småt. Jeg vil gøre mit for, at vi sammen finder en løsning på de udfordringer, der måtte være.

Vigtig medlemsinformation!

Kære medlem I juni måned udsendte vi et brev til alle medlemmer. Enkelte gange kan brevduen fra Bladkompagniet imidlertid ramme...

Ny sekretær i Agape

Dorrit Ruby Jensen er ansat som sekretær i Agape fra den 8. august 2023. Når du ringer til Agape efter...

Sommerkonkurrence

Vær med i Agapes sommerlodtrækning om en bogpakke ved at svare på nedenstående spørgsmål om Agapes kommunikation. Konkurrencen er gyldig...

STØT AGAPES ARBEJDE

TAK, om du vil bære med ved at give Agape en gave. Agape er afhængig af vores mange, gode støtter, og enhver gave gør en forskel!

MobilePay: 94 907

Med MobilePay kan du nemt støtte Agapes arbejde med din mobil. Ønsker du fradrag for gaven, skriver du blot dit CPR-nummer i beskedfeltet.

Agapes konto:

Bank: Sparekassen Kronjylland
Bankkonto: 6190 0003562409
CVR: 18191288

Kortbetaling via hjemmesiden:

Giv en gave med kort via hjemmesiden

TAK for enhver gave!