Nyt parkursus: Bliv klogere på hinanden
og bedre til at tale sammen!

Agape udbyder nu et kursus for par, der ønsker at kommunikere bedre sammen. Kursusleder er psykolog og parterapeut Rebecca Schønherr Thomsen, der er specialist i tilknytningsmønstre og tilknytningsmønstrets betydning for relationer.

Vil I gerne blive bedre til at kommunikere konstruktivt i jeres parforhold? Og samtidig give jeres parforhold et lille servicetjek sammen med en psykolog?

Så er Agapes par-kursus noget for jer!

Over fire kursusaftener i november måned vil psykolog Rebecca Schønherr Thomsen vejlede og undervise i metoden ”Den løsningsorienterede samtale”.

Barndommens betydning for relationen

Kurset består af oplæg, praktiske øvelser og konkret vejledning i at håndtere problemstillinger, som I kender fra hverdagen sammen. I får udleveret et arbejdshæfte med både teori og praktiske øvelser som en del af kurset.

”Psykologien har længe haft fokus på barndommens afgørende betydning for menneskets personlighed. Nu ved vi, at de tidlige erfaringer, vi gør med vores omsorgsgivere, kommer til at påvirke den måde, hvorpå vi indgår i relation med andre mennesker.

Ved at blive bevidste om de mønstre vi hver især bærer med os ind i parforholdet, opstår potentiale til forandring. På kurset vil vi se på jeres specifikke tilknytningsmønstre og sammen kigge på, hvad det kan have af betydning for jeres kommunikation og parforhold,” siger Rebecca Schønherr Thomsen.

Kurset foregår i Agapehuset i Silkeborg (mulighed for onlinedeltagelse, hvis fysisk tilstedeværelse er helt umuligt)

Pris: 2.000 kroner per par for fire kursusgange

Underviser og vejleder: Psykolog Rebecca Schønherr Thomsen. Rebecca har terapeutisk erfaring med angst, depression, stress, afhængighedsproblematikker, livskriser, relationelle udfordringer og parterapi. Hun har et særligt kendskab til samspillet mellem kriser og eksistentielle og åndelige udfordringer og behov. Derudover har hun indgående kendskab til tilknytningsmønstre og arbejdet med at håndtere konflikter i tilknytningsrelationer. En særlig niche er arbejdet med forældre til for tidligt fødte børn.