Parterapi

Parterapi

Agape har lavet en samarbejdsaftale med Maria Rauff om parterapi i Agape. Maria er uddannet pædagog og i gang med tredje år på familie- og psykoterapeutuddannelsen hos DFTI. Hun får supervision på parsamtaler.

Det er muligt at booke tid til en gratis visitationssamtale på 15 minutter for at afklare, om parterapi er noget for jer. I bestiller en samtaletid eller booker en visitationssamtale ved at kontakte Agapes sekretariat telefonisk på 8680 6022.

Telefonen er åben:

    • mandag-torsdag: 8.30-12.30 og 13.30-15.00
    • fredag: 8.30-12.30

Prisen for en terapisamtale er 500 kr., og samtalen varer i 90 minutter.

Vi behandler alle henvendelser fortroligt og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Ligeså naturligt det er at tage sin bil til serviceeftersyn, ligeså naturligt burde det være at give sit parforhold et jævnligt eftersyn. I parterapien åbnes der op for sårbarheder, længsler, savn, behov og grænser. Parterapien handler ikke om at finde fejl, indgå kompromisser eller placere skyld. Det handler om at lære at udtrykke sig og lytte til hinanden, så parret får en oplevelse af at kunne være sig selv sammen. Heri findes den dybe kontakt til hinanden, som er forudsætningen for et trygt og frit parforhold, hvor kærligheden kan gro.

-Maria Rauff

Maria-Orginal-billede-smil-haand-paa-kind-IMG_3116-scaled-blackwhite

Maria Rauff er uddannet pædagog og i gang med tredje år på familie- og psykoterapiuddannelsen hos DFTI. Hun er desuden frivillig brevkasserådgiver på Parvis-brevkassen.