Terapi ved psykolog Charlotte Falch Marquardt

Terapi ved psykolog Charlotte Falch Marquardt

Sommertilbud: I hele juni måned kan du få din første samtale gratis hos psykolog Charlotte Falch Marquardt. Tilbuddet er tiltænkt nye kunder og gælder kun hos Charlotte.

Bestil en tid hos Charlotte ved at ringe til sekretariatet på telefonnummer 8680 6022 i tidsrummet:

  • mandag-torsdag: 8.30-12.30 og 13.30-15.00
  • fredag: 8.30-12.30

Når du er oprettet i vores bookingsystem, kan du selv booke dine fremtidige psykologtider, men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte sekretariatet igen.

Mulighed for gratis visitationssamtale
Er du i tvivl om, hvorvidt en psykologsamtale hos Charlotte er det, du har brug for, har du mulighed for at få en gratis visitationssamtale i telefonen på 15 minutter. Du booker en visitationssamtale ved at kontakte sekretariatet telefonisk.

Her kan du booke en tid, hvis du allerede er oprettet i systemet:

Charlottes uddannelse og tilbudsvifte

Uddannelse
Cand.psych., Aarhus Universitet, 2019

Tilgang
Charlotte arbejder med afsæt i kognitiv adfærdsterapi. Terapiformen er rettet mod menneskers tænkning, og hvordan den både påvirker og påvirkes af følelser, kropslige signaler og adfærd.

I terapien arbejder Charlotte med at se bag adfærd og kigge på rammer og livssituation, for at forstå det fulde billede af mistrivslen. Charlotte er særligt optaget af både systemiske, narrative og eksistentielle perspektiver på de temaer, der opstår i terapien og inddrager de perspektiver, når det giver mening i forhold til udfordringernes art eller klientens foretrukne fokus.

Læs mere om Charlotte her

Tilbud
Charlotte tilbyder blandt andet terapi til unge og voksne, angstbehandling til børn og deres forældre og supervision til skoler og børnehaver.

Læs mere om Charlottes tilbud herunder:

Min terapi byder altid på noget praktisk og håndterbart, man kan prøve af derhjemme. Det skaber mod og forandringskraft.

-Charlotte Falch Marquardt, Psykolog i Agape