Parterapi

Agapes psykologer tilbyder parterapi. Kontakt os endelig, hvis du/I har brug for hjælp til at komme videre i jeres parforhold.

Kontakt vores sekretariat, hvis I ønsker parterapi hos Agape. I træffer os på 8680 6022 mandag til torsdag 8.30-12.30 og 13.00-15.00 samt fredag 8.30-12.30.

I kan også sende en e-mail direkte til psykologerne. Vær blot opmærksom på, at Agapes ansatte ikke må sende personfølsomme oplysninger per e-mail. Derfor er det en rigtig god ide at angive et telefonnummer i e-mailen. Så kontakter den pågældende psykolog jer telefonisk, så I sammen kan afklare jeres behov og muligheder.

Obs: Vi tilbyder også online- og telefonterapi samt Walk and Talk-terapi.

Simone Ingemann Kusk, psykolog i Agape

Simone Ingemann Kusk

Priser:

Parsamtaler: 1.475 kr.
Individuelle egenbetalte samtaler: 925 kr.
Arbejdsgiverbetalte samtaler: 1.190 kr.
Supervision: 1.190 kr.

Læs om tilskud til terapi

Sygesikringen

Agape har ikke overenskomst med sygesikringen, og derfor kan du ikke anvende en sygesikringshenvisning fra lægen (se dog nedenstående vedrørende sygeforsikringen “danmark”).

Der er andre muligheder for at få tilskud:

Sygeforsikring “danmark”

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark”, over 18 år og opfylder et af kriterierne i en sygesikringshenvisning (se nærmere her), så kan du få 300 kr. i tilskud pr. samtale ved en autoriseret psykolog. Læs mere på www.sygeforsikring.dk.

Er du under 18 år og medlem af sygeforsikringen “danmark”, så kan du få 300 kr. i tilskud pr. samtale vedrørende psykiske problemer. Behandlingen skal ydes af en autoriseret psykolog.

Sundhedsforsikring

Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber. Hvis du har en privattegnet eller en arbejdsgivertegnet sundhedsforsikring, vil du i de fleste tilfælde kunne anvende den hos os. OBS: Ved nogle af disse ordninger skal du selv anmode tydeligt om en ønsket psykolog, ellers får du automatisk tildelt en af deres psykologer.

Arbejdspladsen, fagforening, socialforvaltningen

Nogle kan opnå tilskud via arbejdspladsen. Spørg på din arbejdsplads eller i HR-afdelingen om muligheder. Der er også nogle fagforeninger, som bidrager med tilskud til psykologbehandling for medlemmer. Og endelig er der nogle muligheder via serviceloven for tilskud til psykologbehandling. Gå til din sagsbehandler for nærmere afklaring.

Agapes støttepulje

Agape har oprettet en støttepulje, hvor der kan søges til psykologbehandling.

Information

En par-samtale varer omkring 90 minutter.
Agapes psykologer har ikke ydernummer. Du kan søge vores støttepulje, hvis økonomien er en udfordring.

Tavshedspligt:
Alle ansatte i Agape-huset har selvfølgelig tavshedspligt. Agapes psykologer er medlem af Dansk Psykologforening og underlagt Psykologloven.
Grundlaget for psykologarbejdet er de etiske principper for Nordiske Psykologer.