Parterapi

Agapes psykologer tilbyder parterapi. Kontakt os endelig, hvis du/I har brug for hjælp til at komme videre i jeres parforhold.

Bestil en tid hos en psykolog i Agape ved at ringe til sekretariatet på telefonnummer 8680 6022 i tidsrummet:

  • mandag-torsdag: 8.30-12.30 og 13.30-15.00
  • fredag: 8.30-12.30

Når I er oprettet i vores bookingsystem, kan I selv booke dine fremtidige tider til parterapi, men I er selvfølgelig også velkomne til at kontakte sekretariatet igen.

Mulighed for gratis visitationssamtale

Er I i tvivl om, hvorvidt en samtale hos en Agapepsykolog er det, I har brug for, har I mulighed for at få en gratis visitationssamtale i telefonen på 15 minutter. I booker en visitationssamtale ved at kontakte sekretariatet telefonisk (se kontaktoplysninger og telefontider ovenfor).

Obs: Vi tilbyder samtaler i klinikken i Silkeborg og online. Samtalerne i Silkeborg foregår i klinikken på Bredhøjsvinget 1.

Midtersider_Michelle-Kappel-scaled-blackwhite

Michelle Lind Kappel

Priser:

Parsamtaler: 1.475 kr.
Individuelle egenbetalte samtaler: 925 kr.
Arbejdsgiverbetalte samtaler: 1.190 kr.
Supervision: 1.190 kr.

Læs om tilskud til terapi

Sygesikringen

Agape har ikke overenskomst med sygesikringen, og derfor kan du ikke anvende en sygesikringshenvisning fra lægen (se dog nedenstående vedrørende sygeforsikringen “danmark”).

Der er andre muligheder for at få tilskud:

Sygeforsikring “danmark”

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark”, over 18 år og opfylder et af kriterierne i en sygesikringshenvisning (se nærmere her), så kan du få 300 kr. i tilskud pr. samtale ved en autoriseret psykolog. Læs mere på www.sygeforsikring.dk.

Er du under 18 år og medlem af sygeforsikringen “danmark”, så kan du få 300 kr. i tilskud pr. samtale vedrørende psykiske problemer. Behandlingen skal ydes af en autoriseret psykolog.

Sundhedsforsikring

Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber. Hvis du har en privattegnet eller en arbejdsgivertegnet sundhedsforsikring, vil du i de fleste tilfælde kunne anvende den hos os. OBS: Ved nogle af disse ordninger skal du selv anmode tydeligt om en ønsket psykolog, ellers får du automatisk tildelt en af deres psykologer.

Arbejdspladsen, fagforening, socialforvaltningen

Nogle kan opnå tilskud via arbejdspladsen. Spørg på din arbejdsplads eller i HR-afdelingen om muligheder. Der er også nogle fagforeninger, som bidrager med tilskud til psykologbehandling for medlemmer. Og endelig er der nogle muligheder via serviceloven for tilskud til psykologbehandling. Gå til din sagsbehandler for nærmere afklaring.

Agapes støttepulje

Agape har oprettet en støttepulje, hvor der kan søges til psykologbehandling.

Information

En par-samtale varer omkring 90 minutter.
Agapes psykologer har ikke ydernummer. I kan søge vores støttepulje, hvis økonomien er en udfordring.

Afbudspolitik:
Afbud skal meddeles tidligst muligt og senest 48 timer før konsultationen. Ved alle typer afbud senere end 48 timer før aftalen betales halv pris af sessionen. Ved alle typer afbud i samme døgn som aftalen betales fuld pris. Afbud kan ske via e-mail til psykologen eller på 8680 6022 i sekretariatets åbningstid eller sms hele døgnet på 2763 9894.
Vær i øvrigt opmærksom på, at I altid kan bede om en onlinesamtale i stedet for en samtale med fysisk fremmøde.

Tavshedspligt:
Alle ansatte i huset har tavshedspligt. Agapes psykologer er medlem af Dansk Psykologforening og underlagt Psykologloven. Grundlaget for psykologarbejdet er de etiske principper for Nordiske Psykologer.