Parterapi

Agapes psykologer tilbyder parterapi. Kontakt os endelig, hvis du/I har brug for hjælp til at komme videre i jeres parforhold.

Du kan træffe en psykolog hos Agape på telefonnr. 8680 6022 i følgende tidsrum:

Klokken 8.00-8.30

Klokken 13.00-13.30

Er det ikke muligt for dig at ringe i ovenstående tidsrum, kan du kontakte sekretariatet og få lavet en aftale om, hvornår en af vores psykologer kan kontakte dig.

Sekretariatet kan træffes på telefonnr. 8680 6022 i tidsrummet:
Klokken 9.00-12.30 og 13.30-15.00 mandag til torsdag

Du kan også sende en e-mail direkte til psykologerne. Vær blot opmærksom på, at Agapes ansatte ikke må sende personfølsomme oplysninger per e-mail. Derfor er det en rigtig god ide at angive dit telefonnummer i e-mailen. Så kontakter den pågældende psykolog dig telefonisk, så I sammen kan afklare dine behov og muligheder.

Obs: Vi tilbyder også online- og telefonterapi samt Walk and Talk-terapi.

rebecca-portraet3200-sq

Rebecca Schønherr Thomsen

Michelle Lind Kappel_kvadrat_fotograf martingravgaard_2400px

Michelle Lind Kappel

Priser:

Parsamtaler: 1.390 kr.
Individuelle egenbetalte samtaler: 890 kr.
Arbejdsgiverbetalte samtaler: 1.150 kr.
Supervision: 1.090 kr.

Læs om tilskud til terapi

Sygesikringen

Agape har ikke overenskomst med sygesikringen, og derfor kan du ikke anvende en sygesikringshenvisning fra lægen (se dog nedenstående vedrørende sygeforsikringen “danmark”).

Der er andre muligheder for at få tilskud:

Sygeforsikring “danmark”

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark”, over 18 år og opfylder et af kriterierne i en sygesikringshenvisning (se nærmere her), så kan du få 300 kr. i tilskud pr. samtale ved en autoriseret psykolog. Læs mere på www.sygeforsikring.dk.

Er du under 18 år og medlem af sygeforsikringen “danmark”, så kan du få 300 kr. i tilskud pr. samtale vedrørende psykiske problemer. Behandlingen skal ydes af en autoriseret psykolog.

Sundhedsforsikring

Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber. Hvis du har en privattegnet eller en arbejdsgivertegnet sundhedsforsikring, vil du i de fleste tilfælde kunne anvende den hos os. OBS: Ved nogle af disse ordninger skal du selv anmode tydeligt om en ønsket psykolog, ellers får du automatisk tildelt en af deres psykologer.

Arbejdspladsen, fagforening, socialforvaltningen

Nogle kan opnå tilskud via arbejdspladsen. Spørg på din arbejdsplads eller i HR-afdelingen om muligheder. Der er også nogle fagforeninger, som bidrager med tilskud til psykologbehandling for medlemmer. Og endelig er der nogle muligheder via serviceloven for tilskud til psykologbehandling. Gå til din sagsbehandler for nærmere afklaring.

Agapes støttepulje

Agape har oprettet en støttepulje, hvor der kan søges til psykologbehandling.

Information

En par-samtale varer omkring 90 minutter.
Agapes psykologer har ikke ydernummer. Du kan søge vores støttepulje, hvis økonomien er en udfordring.

Tavshedspligt:
Alle ansatte i Agape-huset har selvfølgelig tavshedspligt. Agapes psykologer er medlem af Dansk Psykologforening og underlagt Psykologloven.
Grundlaget for psykologarbejdet er de etiske principper for Nordiske Psykologer.