Støt med et testamente

Opret et testamente – og lad dine værdier leve videre

TAK, fordi du overvejer, hvordan dine værdier og ønsker kan leve videre her på jorden efter din død!

Vælger du at oprette et testamente, er det dig, der fordeler din arv, frem for arveloven. Det betyder for eksempel, at du kan nedsætte boafgiften for dine arvinger, hvis du tilgodeser en velgørende organisation som Agape i testamentet. Med et testamente kan du måske også forhindre potentielle misforståelser og konflikter mellem dine efterladte, da de med et testamente kommer til at kende dine specifikke ønsker for arven.

Hvis du vælger at betænker Agape med en del af din arv, yder vi gratis juridisk bistand til udfærdigelse af testamentet. Bistanden varetages af advokatbureauet Horten (værdien af advokatbistanden er dog skattepligtig for dig).

Fordele ved at betænke Agape i testamentet

  • Den arv, du testamenterer til Agape (og/eller andre velgørende organisationer), er fritaget for boafgift. Det betyder, at Agape får hele  det testamenterede beløb. Du kan vælge at betænke både familie, venner og Agape såvel som andre organisationer i det samme testamente. Har du tvangsarvinger (ægtefælle og/eller børn) er der begrænsninger for, hvor meget du kan testamentere til andre, men der er fortsat mulighed for at betænke Agape.
  • Agape yder gratis juridisk bistand til udfærdigelse af et testamente, hvis du betænker os med en del af din arv (værdien af advokatbistanden er dog skattepligtig for dig).
  • Der er en såkaldt 30%-regel, som indebærer, at hvis du lader en velgørende organisation som Agape arve sammen med dine øvrige arvinger, og lader den velgørende organisation (Agape) betale boafgiften for alle arvingerne, vil dine arvinger modtage en større arv.
  • Husk – du kan til enhver tid ændre dit testamente, hvis din livssituation forandrer sig!

Hvordan kontakter du os?

Når du skal oprette et testamente – eventuelt sammen med din ægtefælle – bør dette ske som en skræddersyet løsning for dig.

Det er vigtigt, at dine familieforhold og dine ønsker gennemgås, således at de mulige løsningsforslag kan blive vurderet af dig. Det er jo din sidste vilje.

Kontakt landsleder Annette Bech Vad for en fortrolig samtale om dine muligheder!

Annette Bech Vad, landsleder
E-mail: annette@agape.dk
Tlf: 86806022

Læs mere

Du kan læse mere om reglerne for testamente på Borger.dk.

Kontakt- og kontooplysninger:

Agapes Sekretariat
Bredhøjsvinget 1
8600 Silkeborg

Tlf.nr. 8680 6022
E-mail: info@agape.dk

Indbetaling:
Bank: Sparekassen Kronjylland
Bankkonto: 6190 0003562409
CVR: 18191288

MobilePay-nr.: 94907

Yderligere oplysninger om Agapes økonomi.