Terapi og supervision

Sådan booker du en tid til terapi, parterapi og sexologisk rådgivning

Agape tilbyder psykologsamtaler i Silkeborg og online. Bestil en tid hos en psykolog i Agape ved at ringe til sekretariatet på telefonnummer 8680 6022 i tidsrummet:

  • mandag-torsdag: 8.30-12.30 og 13.30-15.00
  • fredag: 8.30-12.30

Når du er oprettet i vores bookingsystem, kan du selv booke dine fremtidige psykologtider, men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte sekretariatet igen.

Mulighed for gratis visitationssamtale

Er du i tvivl om, hvorvidt en psykologsamtale hos en Agapepsykolog er det, du har brug for, har du mulighed for at få en gratis visitationssamtale i telefonen på 15 minutter. Du booker en visitationssamtale ved at kontakte sekretariatet telefonisk (se kontaktoplysninger og telefontider ovenfor).

Jeg er optaget af, hvordan vi mennesker kan lære at tale sandt om livet, som vi oplever det. Mange udfordringer bliver ekstra komplicerede af, at vi ikke tør være ærlige omkring dem. Forventninger til os selv og oplevede forventninger fra andre kommer ofte til at styre os, når vi fortæller os selv, hvad vi skal tænke og mene om det, vi oplever. Det er dog min erfaring, at der midt i lidelse og smerte kan vokse nyt håb og uopdagede ressourcer frem, hvis man blot tør at se på det med et (k)ærligt blik.

-Michelle Lind Kappel, aut. psykolog i Agape

Midtersider_Michelle-Kappel-scaled-blackwhite

Michelle Lind Kappel
Autoriseret psykolog

Charlotte sh

Charlotte Falch Marquardt
Psykolog

Maria-Orginal-billede-smil-haand-paa-kind-IMG_3116-scaled-blackwhite

Maria Rauff
Parterapi

Familie- og psykoterapeut-studerende

Bente Fischer-Nielsen,
Brevkasseredaktør, parterapeut og sexologisk rådgiver

Bente Fischer-Nielsen
Sexologisk Rådgivning

Klinisk sexolog og parterapeut

bente@agape.dk

Priser (gælder for samtaler ved uddannet psykolog):

Individuelle egenbetalte samtaler (ca. 50 min.): 925 kr.
Parsamtaler (ca. 90 min.): 1.475 kr.
Forældre- og familiesamtaler (ca. 90 min.): 1.475 kr.
Arbejdsgiver- og forsikringsbetalte samtaler: 1.190 kr.
Supervision: 1.190 kr.

Walk and Talk-terapi og onlineterapi koster det samme som terapi ved fysisk fremmøde.

Læs om tilskud til terapi

Sygesikringen

Agape har ikke overenskomst med sygesikringen, og derfor kan du ikke anvende en sygesikringshenvisning fra lægen (se dog nedenstående vedrørende sygeforsikringen “danmark”).

Sygeforsikring “danmark”

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark” og opfylder et af kriterierne i en sygesikringshenvisning (se nærmere her), kan du få tilskud pr. samtale ved en autoriseret psykolog. Læs mere på www.sygeforsikring.dk

Sundhedsforsikring

Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber. Hvis du har en privattegnet eller en arbejdsgivertegnet sundhedsforsikring, vil du i de fleste tilfælde kunne anvende den hos os. OBS: Ved nogle af disse ordninger skal du selv anmode tydeligt om en ønsket psykolog, ellers får du automatisk tildelt en af deres psykologer.

Arbejdspladsen, fagforening, socialforvaltningen

Nogle kan opnå tilskud via arbejdspladsen. Spørg på din arbejdsplads eller i HR-afdelingen om muligheder. Der er også nogle fagforeninger, som bidrager med tilskud til psykologbehandling for medlemmer. Endelig er der nogle muligheder via serviceloven for tilskud til psykologbehandling. Gå til din sagsbehandler for nærmere afklaring.

Agapes støttepulje

Agape har oprettet en støttepulje, hvorigennem du kan søge tilskud til eksempelvis psykologbehandling.

Information vedr. psykologklinikken

Psykologsamtaler:

Agape tilbyder psykologsamtaler i psykologklinikken i Silkeborg (Bredhøjsvinget 1 , 8600). Det er også muligt at få en online-samtale.

Agapes psykologklinik er et psykologfagligt rum og fungerer på lige vilkår med landets øvrige psykologklinikker: Terapien bygger på:

  • Etiske retningslinjer for nordiske psykologer.
  • Almenpsykologiske tilgange, som er funderet på forskningsbaseret behandlingsarbejde.
  • Efteruddannelse hos Dansk Psykolog Forening.
  • Regelmæssig, ekstern supervision.

Agapes psykologer er autoriserede eller i et igangværende autorisationsforløb.

Agapes psykologer har terapeutisk erfaring med traumer, funktionelle lidelser, psykiske reaktioner på fysiske sygdomsforløb og handicaps (også for pårørende), angst, sorg, depression, udbrændthed og stress, familiemæssige udfordringer og konflikter mm.

Vi har et særligt fokus på at kunne integrere menneskets oplevelser af tro, tvivl og mening i den psykologiske samtale og behandling – og altid med trivslen for øje. Ved brug af konkrete metoder med afsæt i blandt andet religionspsykologien har vi et sprog til at italesætte eksempelvis tro og eksistens i livskriser.

En psykologsamtale varer 45-55 minutter.

En terapi-samtale kan foregå ved fysisk fremmøde, som walk and talk-terapi eller som onlineterapi. Tal med din psykolog om, hvilken form der passer bedst til din situation.

Agapes psykologklinik er beliggende på Bredhøjsvinget 1 i Silkeborg.

PAR-terapi:
Agapes psykologer kan hjælpe, når parforholdet gør ondt. En parsamtale varer omkring 90 minutter. Vi tilbyder også parterapi ved parterapeutstuderende Maria Rauff. Læs mere her.

Forældresamtaler:
Terapeutisk samtale til forældre, som har et barn i mistrivsel. Samtalen har fokus på forældrenes følelsesmæssige reaktioner på barnets mistrivsel samt konkret råd og vejledning til håndtering af familiesituationen. En forældresamtale varer omkring 90 minutter. 

Familiesamtaler:
Familiesamtaler er for familier, der oplever udfordringer i den familiemæssige relation – for eksempel i form af mange konflikter. Både forældre og børn kan deltage. Vi sidder sammen i rummet, og der er fokus på, at alle bliver hørt. Psykologen vil blandt andet hjælpe jer til en større forståelse for hinandens reaktioner i konflikter. En familiesamtale varer omkring 90 minutter. 

Afbudspolitik:
Afbud skal meddeles tidligst muligt og senest 48 timer før konsultationen. Ved alle typer afbud senere end 48 timer før aftalen betales halv pris af sessionen. Ved alle typer afbud i samme døgn som aftalen betales fuld pris. Afbud kan ske via e-mail til psykologen eller på 8680 6022 i sekretariatets åbningstid eller sms hele døgnet på 2763 9894.
Vær i øvrigt opmærksom på, at du altid kan bede om en onlinesamtale i stedet for en samtale med fysisk fremmøde.

Tavshedspligt:
Alle ansatte i huset har tavshedspligt. Agapes psykologer er medlem af Dansk Psykologforening og underlagt Psykologloven. Grundlaget for psykologarbejdet er de etiske principper for Nordiske Psykologer.

Læs vores handelsbetingelser her