Terapi og
supervision

Sådan får du fat i en psykolog

Du kan booke en tid hos en af Agapes psykologer ved at følge anvisningerne i vores bookingsystem.

OBS: Michelle Lind Kappel har lukket for tilgang af nye klienter frem til årsskiftet 22/23. Simone Ingemann Kusk har fortsat ledige tider i kalenderen.

Har du spørgsmål til bookingen, eller ønsker du at booke tiden telefonisk, kan du træffe sekretariatet på telefonnr. 8680 6022 i tidsrummet:

  • mandag-torsdag: 8.30-12.30 og 13.00-15.00
  • fredag: 8.30-12.30

Du er også velkommen til at sende en e-mail med spørgsmål direkte til psykologerne (se kontaktoplysninger nedenfor). Vær blot opmærksom på, at Agapes ansatte ikke må sende personfølsomme oplysninger per e-mail. Derfor anbefaler vi, at du angiver dit telefonnummer i e-mailen, så psykologerne kan kontakte dig telefonisk. I en telefonsamtale kan I sammen afklare dine behov og muligheder.

For mig som psykolog er det vigtigt at skabe et rum, hvor mennesker tør åbne sig for det sårbare i livet, så de kan finde nyt fodfæste og nyt fremtidshåb.

-Simone Ingemann Kusk, psykolog i Agape

Simone Ingemann Kusk, psykolog i Agape

Simone Ingemann Kusk

Psykolog

simone@agape.dk

Midtersider_Michelle-Kappel-scaled-blackwhite

Michelle Lind Kappel

Aut. psykolog

michelle@agape.dk

Priser:

Individuelle egenbetalte samtaler (ca. 50 min.): 925 kr.
Parsamtaler (ca. 90 min.): 1.475 kr.
Forældre- og familiesamtaler (ca. 90 min.): 1.475 kr.
Arbejdsgiver- og forsikringsbetalte samtaler: 1.190 kr.
Supervision: 1.190 kr.

Walk and Talk-terapi og onlineterapi koster det samme som terapi ved fysisk fremmøde.

Læs om tilskud til terapi

Sygesikringen

Agape har ikke overenskomst med sygesikringen, og derfor kan du ikke anvende en sygesikringshenvisning fra lægen (se dog nedenstående vedrørende sygeforsikringen “danmark”).

Sygeforsikring “danmark”

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark” og opfylder et af kriterierne i en sygesikringshenvisning (se nærmere her), kan du få tilskud pr. samtale ved en autoriseret psykolog. Læs mere på www.sygeforsikring.dk

Psykolog Simone Ingemann Kusk er i gang med et autorisationsforløb, men endnu ikke autoriseret. Derfor tilbyder Agape 200 kr. som kompensation per samtale hos Simone, da du ikke kan få tilskud fra “danmark”.

Sundhedsforsikring

Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber. Hvis du har en privattegnet eller en arbejdsgivertegnet sundhedsforsikring, vil du i de fleste tilfælde kunne anvende den hos os. OBS: Ved nogle af disse ordninger skal du selv anmode tydeligt om en ønsket psykolog, ellers får du automatisk tildelt en af deres psykologer.

Arbejdspladsen, fagforening, socialforvaltningen

Nogle kan opnå tilskud via arbejdspladsen. Spørg på din arbejdsplads eller i HR-afdelingen om muligheder. Der er også nogle fagforeninger, som bidrager med tilskud til psykologbehandling for medlemmer. Endelig er der nogle muligheder via serviceloven for tilskud til psykologbehandling. Gå til din sagsbehandler for nærmere afklaring.

Agapes støttepulje

Agape har oprettet en støttepulje, hvorigennem du kan søge tilskud til eksempelvis psykologbehandling.

Information

Psykologsamtaler:

Agapes psykologklinik er et psykologfagligt rum og fungerer på lige vilkår med landets øvrige psykologklinikker: Terapien bygger på:

  • Etiske retningslinjer for nordiske psykologer.
  • Almenpsykologiske tilgange, som er funderet på forskningsbaseret behandlingsarbejde.
  • Efteruddannelse hos Dansk Psykolog Forening.
  • Regelmæssig, ekstern supervision.

Agapes psykologer er autoriserede eller i et igangværende autorisationsforløb.

Agapes psykologer har terapeutisk erfaring med traumer, funktionelle lidelser, psykiske reaktioner på fysiske sygdomsforløb og handicaps (også for pårørende), angst, sorg, depression, udbrændthed og stress, familiemæssige udfordringer og konflikter mm.

Vi har et særligt fokus på at kunne integrere menneskets oplevelser af tro, tvivl og mening i den psykologiske samtale og behandling – og altid med trivslen for øje. Ved brug af konkrete metoder med afsæt i blandt andet religionspsykologien har vi et sprog til at italesætte eksempelvis tro og eksistens i livskriser.

En psykologsamtale varer 45-55 minutter.

En terapi-samtale kan foregå ved fysisk fremmøde, som walk and talk-terapi eller som onlineterapi. Tal med din psykolog om, hvilken form der passer bedst til din situation.

PAR-terapi:
Agapes psykologer kan hjælpe, når parforholdet gør ondt. En parsamtale varer omkring 90 minutter.

Forældresamtaler:
Terapeutisk samtale til forældre, som har et barn i mistrivsel. Samtalen har fokus på forældrenes følelsesmæssige reaktioner på barnets mistrivsel samt konkret råd og vejledning til håndtering af familiesituationen. En forældresamtale varer omkring 90 minutter. 

Familiesamtaler:
Familiesamtaler er for familier, der oplever udfordringer i den familiemæssige relation – for eksempel i form af mange konflikter. Både forældre og børn kan deltage. Vi sidder sammen i rummet, og der er fokus på, at alle bliver hørt. Psykologen vil blandt andet hjælpe jer til en større forståelse for hinandens reaktioner i konflikter. En familiesamtale varer omkring 90 minutter. 

Afbudspolitik:
Afbud skal meddeles tidligst muligt og senest 48 timer før konsultationen. Ved alle typer afbud senere end 48 timer før aftalen betales halv pris af sessionen. Ved alle typer afbud i samme døgn som aftalen betales fuld pris. Afbud kan ske via e-mail til psykologen eller på 8680 6022 i sekretariatets åbningstid eller sms hele døgnet på 2763 9894.
Vær i øvrigt opmærksom på, at du altid kan bede om en onlinesamtale i stedet for en samtale med fysisk fremmøde.

Tavshedspligt:
Alle ansatte i huset har tavshedspligt. Agapes psykologer er medlem af Dansk Psykologforening og underlagt Psykologloven. Grundlaget for psykologarbejdet er de etiske principper for Nordiske Psykologer.