Elli Kappelgaard

Terapi ved Elli Kappelgaard

E-mail: elli@agape.dk

Telefon (Agapes sekretariat): 8680 6022

Telefontid til booking af samtale:

  • Mandag 13.00-13.30
  • Onsdag: 13.00-13.30
  • Torsdag kl. 8.00-8.30

Elli Kappelgaard, autoriseret psykolog

Uddannelse
Cand.psych., Københavns Universitet 2013

Specialer
Elli tilbyder individuel- og parterapi på dansk og engelsk til de fleste former for kriser.
Oplever du udfordringer med depression, angst, lavt selvværd, stress, sorg, kulturelle udfordringer eller eksistentielle temaer i forbindelse med sygdom, så kontakt Elli for nærmere afklaring af muligheder. Elli har desuden et særligt kendskab til samspillet mellem kriser og eksistentielle og åndelige udfordringer og behov.

Elli er certificeret i brug af SoMeCaM.

Tilgang
Den primære terapeutiske tilgang er narrativ og systemisk, men den valgte arbejdsform afhænger helt af den enkelte klient.
Der anvendes en ressourcefokuseret tilgang i terapien.

Jeg har hørt en del klienter nævne, at det er rart at tale med en, der tager dem og deres værdier alvorligt og er nysgerrig efter at forstå, hvad der er vigtigt for dem i deres liv. Nogle har brug for hjælp til at sortere, hvad de ønsker at tage med sig af værdier, og hvad de gerne efterlader bag sig. Andre er præget af flere (sub-)kulturer – det kan være etniske og geografiske, men også sociale, religiøse og familiemæssige – og for nogle kan det skabe noget bøvl at bryde med forventninger og finde ens egen vej. Jeg oplever også, at der kan være særlige udfordringer knyttet til det at være ansat i en værdibaseret organisation, hvor det private og professionelle kan blandes sammen – både fagligt og relationelt. Jeg har beskæftiget mig en del med temaer som vrede, skam, selvværd, perfektionisme og identitetsproblematikker – både terapeutisk og som foredragsholder.

-Elli Kappelgaard, aut. psykolog i Agape

Elli udbyder følgende foredrag: