Tilmeld Betalingsservice

I januar måned 2022 er der sket en beklagelig fejl i Agapes kommunikation med BetalingsService. Det betyder, at en stor gruppe fastgivere, gavebrevsgivere og/eller medlemmer ufrivilligt har fået slettet deres BetalingsServiceaftale med Agape.

Da gaveaftalerne betyder utrolig meget for Agapes samlede økonomi, er det en særdeles problematisk situation.

Er du én af dem, der ufrivilligt har fået din aftale afmeldt, vil vi derfor bede dig om at genetablere aftalen med BetalingsService hurtigst muligt. Det kan du gøre via linket i den blå boks nedenfor eller her: Tilmelding til BetalingsService. Dit medlemsnummer svarer til indbetalingsnummeret/kundenummeret på din tidligere Betalingsserviceaftale. Du kan også rekvirere medlemsnummeret ved at kontakte os.

Har du en fastgiveraftale  eller gavebrevsaftale med betaling i februar måned, har du modtaget et indbetalingskort fra BetalingsService. Dette indbetalingskort vil vi bede dig om at indbetale og i samme ombæring tilmelde opkrævningen til BetalingsService. Du bliver ikke trukket to gange!

TAK for hjælpen – og for din uundværlige støtte til Agapes arbejde. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte landsleder Annette Bech Vad på annette@agape.dk eller sekretariatet på info@agape.dk/86806022.

Tilmelding til BetalingsService

Har du oprettet et medlemskab hos Agape, eller har du en fastgiverordning, kan du selv tilmelde dig til BetalingsService direkte via nedenstående link. Du skal blot bruge dit kontonummer, dit CPR-nummer og dit medlemsnummer hos Agape. Er du i tvivl om medlemsnummeret, kan du hente det på en tidligere BetalingsService-aftale (indbetalingsnummer/kundenummer) eller rekvirere det ved at skrive eller ringe til Agape på 86806022/info@agape.dk.

Du kan selvfølgelig også få Agape til at tilmelde dig, men det kræver dit telefoniske tilsagn.

Agape benytter BetalingsService til at håndtere vores faste givertjenester samt opkrævninger af det årlige kontingent i april måned. Fastgiveraftaler kan fratrækkes på selvangivelsen efter Ligningslovens §8a, og Agape sørger for indberetningen til SKAT, hvis vi har dit CPR-nummer.

Kontakt- og kontooplysninger:

Agapes Sekretariat
Bredhøjsvinget 1
8600 Silkeborg

Tlf.nr. 8680 6022
E-mail: info@agape.dk

Indbetaling:
Bank: Sparekassen Kronjylland
Bankkonto: 6190 0003562409
CVR: 18191288

MobilePay-nr.: 94907

Yderligere oplysninger om Agapes økonomi.