Bliv ambassadør - og gør en stor forskel

Ambassadør i Agape

Hvad laver en Agape-ambassadør?

Den primære opgave for en Agape-ambassadør er at gøre Agapes arbejde kendt i ambassadørens lokalområde.

Som ambassadør får du regelmæssigt tilsendt pakker fra Agape med eksempelvis blade og foldere til uddeling i de fællesskaber, du kommer i, og hvor du ellers finder det relevant. Når der kommer nyt materiale, må du som ambassadør meget gerne tjekke, at det gamle bliver smidt ud.

Ønsker du mere materiale tilsendt, er du også altid velkommen til at skrive til info@agape.dk. Ekstra materiale kan eksempelvis ønskes i forbindelse med en særlig emneaften i dit fællesskab.

Tidsforbruget som ambassadør afhænger helt af, hvad kræfterne rækker til.

På kortet nedenfor kan du se, hvor Agape i øjeblikket har ambassadører henne.

Fordele for en Agape-ambassadør

Som ambassadør får du følgende fordele i Agape:

  • Gratis deltagelse i den årlige inspirationsdag, der behandler et aktuelt emne inden for Agapes arbejdsområder. Målet med inspirationsdagen er at tanke deltagerne op med kompetent og opdateret viden – og skabe et socialt fællesskab for alle, der har en interesse i Agapes arbejde.
  • Gratis deltagelse i den årlige frivilligdag, hvor du modtager relevant undervisning og får mulighed for at møde andre, der er frivillige i Agape.
  • Nem tilgang til Agapes opdaterede materialer.

Du kan også finde information vedrørende Agapes arbejde ved at følge vores Facebook-side og/eller nyhedsmails. Vi udsender nyhedsmails 8-10 gange årligt.

Bliv ambassadør

Ambassadørformular
Medlemskab af Agape *
Ønsker nyhedsmail *