Priser på samtaleterapi

Priser (hos uddannet psykolog):

Individuelle egenbetalte samtaler (ca. 50 min.): 925 kr.
Arbejdsgiver- og forsikringsbetalte samtaler: 1.190 kr.
Parsamtaler (ca. 90 min.): 1.475 kr.
Forældresamtaler (ca. 90 min.): 1.475 kr.
Supervision (ca. 50 min.): 1.190 kr.

Samtalerne foregår i klinikken i Silkeborg, men kan også holdes som walk and talk-terapi eller onlineterapi – det er helt op til dig, og prisen er den samme.

Læs om tilskud til terapi

Sygesikringen

Agape har ikke overenskomst med sygesikringen, og derfor kan du ikke anvende en sygesikringshenvisning fra lægen (se dog nedenstående vedrørende sygeforsikringen “danmark”).

Sygeforsikring “danmark”

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark” og opfylder et af kriterierne i en sygesikringshenvisning (se nærmere her), kan du få tilskud pr. samtale ved en autoriseret psykolog. Læs mere på www.sygeforsikring.dk

Sundhedsforsikring

Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber. Hvis du har en privattegnet eller en arbejdsgivertegnet sundhedsforsikring, vil du i de fleste tilfælde kunne anvende den hos os. OBS: Ved nogle af disse ordninger skal du selv anmode tydeligt om en ønsket psykolog, ellers får du automatisk tildelt en af deres psykologer.

Arbejdspladsen, fagforening, socialforvaltningen

Nogle kan opnå tilskud via arbejdspladsen. Spørg på din arbejdsplads eller i HR-afdelingen om muligheder. Der er også nogle fagforeninger, som bidrager med tilskud til psykologbehandling for medlemmer. Endelig er der nogle muligheder via serviceloven for tilskud til psykologbehandling. Gå til din sagsbehandler for nærmere afklaring.

Agapes støttepulje

Agape har oprettet en støttepulje, hvorigennem du kan søge tilskud til eksempelvis psykologbehandling.

Afbudspolitik:
Afbud skal meddeles tidligst muligt og senest 48 timer før konsultationen. Ved alle typer afbud senere end 48 timer før aftalen betales halv pris af sessionen. Ved alle typer afbud i samme døgn som aftalen betales fuld pris. Har du brug for at melde afbud, kan du skrive direkte til psykologen eller ringe til sekretariatet på 86806022.

Se vores handelsbetingelser her

Michelle Lind Kappel

Michelle Lind Kappel
Autoriseret Psykolog

bente-parvis2019

Bente Fischer Nielsen
Sexolog og Parterapeut

Charlotte Falch Marquardt, psykolog i Agapehuset

Charlotte Falch Marquardt
Psykolog

Maria Rauff

Maria Rauff
Familie- og psykoterapeutstuderende