handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Priser og bestilling

Alle vores priser er i danske kroner.

Aftaler om medlemskab, tilmelding til et arrangement og donationer anses for endeligt indgået, når en medarbejder har behandlet ordren. Vi tager forbehold for tryk- og prisfejl.
Eventuelle tilbud gælder, så længe lager haves.

 Betaling

Der betales ved brug af VISA/Dankort, VISA og MasterCard og MobilePay.

Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Quickpay, der åbner i et nyt browservindue. På den sikre side skal du indtaste:

  • Kortnummer og udløbsdato. I kortnummeret skal du kun indtaste tallene – ikke de mellemrum, der er vist på kortet.
  • Udløbsdato – måned med to cifre og år med to cifre.
  • De tre kontrolcifre. De står på bagsiden af kortet yderst til højre som afslutning på en længere talrække.
    OBS! Det er ikke dit bankkontonummer, som står på bagsiden.

Terapi- og sjælesorgssamtaler samt sexologisk rådgivning betales via MobilePay umiddelbart efter sessionen. Har du ikke MobilePay, modtager du en faktura.

Fortrolige oplysninger

Personoplysninger som navn, adresse, evt. tlf. og e-mail, vil udelukkende blive brugt internt – og slettet efter gældende regler. Se vores ”Privatlivspolitik”.

Ordrebekræftelse

Når du tilmelder dig et arrangement, eller giver du en gave, modtager du straks en ordrebekræftelse per e-mail.

Tilmelding til arrangement

Tilmelding til et arrangement foregår ved, at du vælger det relevante arrangement, udfylder tilmeldingsformularen og trykker ”tilmeld”. Du betaler med det samme via betalingssystemet Quickpay.

Levering

Din ydelse er leveret i det øjeblik, arrangementet eller samtalen starter. Det er dit eget ansvar at møde op til det tilmeldte arrangement.

Fortrydelsesret

Tilmelding til vores arrangementer er bindende, du har dog den for internethandel normale 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder ikke ved tilmelding senere end 2 uger før arrangementets gennemførelse.
Ved egen eller families sygdom kan du melde afbud indtil 2 uger før arrangementets gennemførelse.

Særlige omstændigheder vedrørende terapi- og sjælesorgssamtaler samt sexologisk rådgivning:

Afbud skal meddeles hurtigst og senest 48 timer før konsultationen. Ved alle typer afbud senere end 48 timer før aftalen betales halv pris af sessionen. Ved alle typer afbud i samme døgn som aftalen betales fuld pris. Afbud kan ske via e-mail til psykologen/terapeuten eller på telefonnummer 86806022 i sekretariatets åbningstid eller sms hele døgnet på 27639894. Du kan ofte bede om en onlinesamtale i stedet for en samtale med fysisk fremmøde.

Opdateret i 2023