Ny psykolog i Agape: Charlotte Falch Marquardt

Agape har ansat Charlotte Falch Marquardt i en fast stilling som psykolog i Agapehuset. Charlotte har arbejdet med børn og deres forældre, lærere og pædagoger gennem Pædagogisk Psykogisk Rådgivning (PPR). Sideløbende med PPR har hun arbejdet med terapi til både unge og voksne i mistrivsel.

Charlotte har længe haft lyst til at lade terapien fylde mere i sit arbejdsliv, så timingen var helt perfekt, da Agape søgte en ny psykolog til teamet i Agapehuset. 

“Jeg ser det som en rigtig fin mulighed for at arbejde langt mere terapeutisk og for at gøre det i en værdibaseret forening, som sætter det religionspsykologiske og eksistentielle på dagsordnen” fortæller Charlotte.

Når du møder Charlotte i det terapeutiske rum, er hun optaget af at forstå hele livssituationen for det menneske, hun sidder overfor. Hun arbejder med at se ind bagved adfærden og kigge på rammerne for menneskets liv. For at få det fulde billede af mistrivslen, skal vi forstå hele den virkelighed, mennesket indgår i.

Derfor er der også altid hjemmearbejde mellem terapisessionerne hos Charlotte:

“Min terapi byder altid på noget praktisk og håndterbart, man kan prøve af derhjemme. Det skaber mod og forandringskraft.”

Som psykolog i Agape tilbyder Charlotte terapi inden for gængse problemstillinger som fx:

  • Angst
  • Depression
  • Stress
  • Selvværdsproblemer
  • Identitetsudfordringer
  • Utilstrækkelighed og præstationspres
  • Udfordringer i relationer

Derudover kan Charlotte, med sin baggrund i PPR, tilbyde:

  • Støttende samtaler for pårørende til børn og unge i mistrivsel
  • Læring om egen diagnose og støtte til gode strategier i hverdagen for voksne
  • Sparring og supervision til pædagoger og lærere

Fra Agapehuset skal lyde et varmt velkommen til Charlotte. Vi glæder os allerede over at have dig i huset og ser frem til samarbejdet.

Hør Charlotte fortælle lidt om sig selv i videoen her:

Charlotte FM

Terapi ved Charlotte Falch Marquardt

Charlotte er ansat som autoriseret psykolog i Agapehuset. Du kan booke en tid hos hende ved at skrive eller ringe til sekretariatet på info@agape.dk/86806022.

Sekretariatet kan træffes telefonisk i tidsrummet 9.00-12.30 og 13.30-15.00 mandag til torsdag samt 9.00-12.30 fredag.

Mulighed for gratis visitationssamtale

Er du i tvivl om, hvorvidt en psykologsamtale hos en Agapepsykolog er det, du har brug for, har du mulighed for at få en gratis visitationssamtale i telefonen på 15 minutter. Du booker en visitationssamtale ved at kontakte sekretariatet på telefon 86806022 (se åbningstider ovenfor).