Supervision og sparring til skoler og børnehaver

Supervision og sparring til skoler, børnehaver og efterskoler v/ psykolog Charlotte Falch Marquardt

Charlotte Falch Marquardt er ansat som psykolog i Agapehuset. Charlotte har tidligere arbejdet med børn og deres forældre, lærere og pædagoger gennem Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR). Sideløbende med PPR har hun arbejdet med terapi til både unge og voksne i mistrivsel.

Som psykolog i Agapehuset tilbyder Charlotte Falch Marquardt nu supervision  og sparring til lærere og pædagoger, som arbejder med børn og unge.

I arbejdet med børn og unge kan man have brug for refleksionstid, drøftelser med kollegaer og nye input til sit arbejde. Supervisionen er en guidet proces, hvor medarbejderne har mulighed for sammen at gå i helikopterperspektiv og vende specifikke sager eller bredere temaer. Supervisionen støtter medarbejdernes udvikling, giver nyt mod til at løse opgaver og dæmmer op for udbrændthed i arbejdet.

Med Charlottes baggrund i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning ved hun særligt noget om at understøtte medarbejdere i børnehaver, skoler og efterskoler. Charlotte kan bookes både til enkeltstående supervisionsbehov samt længere supervisionsforløb.

Bestil en tid hos Charlotte

Du kan bestille tid hos Charlotte ved at ringe til Agapes sekretariat på telefonnummer 86806022.

Er du allerede oprettet i vores bookingsystem, kan du bestille en tid her: