TAK for 150.000 kroner på et døgn!

Opdatering den 1. september 2022: TAK for overvældende opbakning til Agapes arbejde på årsregnskabets sidste dag. Det blev til omkring 150.000 kroner på ét døgn – primært overført via MobilePay. Vi er dybt taknemmelige og overvældede over den store støtte, som I har vist Agape! TAK!

Det er selvfølgelig stadig muligt at støtte foreningen med en gave.

Har du mulighed for at støtte, kan du gøre det via:

TAK for enhver gave til foreningen!

———————————————————————————————-

Oprindelig artikel:

I dag har vi udsendt en sidste opfordring per e-mail til at hjælpe os i mål inden årsregnskabets afslutning ved midnatstid. Hvis alle medlemmer giver omkring 119 kroner inden midnat, når vi målsætningen med at indsamle 400.000 ekstra sommerkroner.

TAK til alle, som har givet og vil give en ekstra økonomisk håndsrækning!

Har du mulighed for at støtte Agape, kan du gøre det via:

  • MobilePay: 94 907
  • Agapes Bankkonto: 6190 0003562409
  • Dankort (via agape.dk/stoet)
  • Testamente, mindegave eller gavebrev (se agape.dk/stoet)

Husk at angive dit CPR-nummer, hvis du ønsker fradrag for gaven. 

Hen over foråret og sommeren 2022 har vi arbejdet målrettet på at ændre den økonomiske situation. TAK til alle jer (og det er mange!), der har givet en ekstra gave – og til jer, som har genetableret jeres Betalingsservice-aftale.

I løbet af juli og august har vi modtaget omkring 220.000 ekstra gavekroner i forhold til sidste år. Heraf har en enkelt giver doneret et større engangsbeløb, som giveren får skattefradrag for over en 10-årig periode.

Dertil kommer alle de Betalingsservice-aftaler som I har været villige til at genoprette. De faste donationer er rygraden i Agapes økonomi, så dem kan Agape på ingen måde undvære.

Økonomisk magre år

Coronapandemien kostede Agape omkring 300.000 kroner i manglende indtægter fra foredrag, kurser, retræter og terapi. Hjælpepakker kunne vi ikke gøre brug af, da vi valgte at holde vores tilbud åbne for dem, der havde brug for dem.

Siden pandemien sluttede, har vi arbejdet intensivt for at få flere klienter i terapirummet og kurserne fyldt op. Vi må bare konstatere, at det har en stor pris, at vi i to år ikke har haft mulighed for at møde vores bagland gennem foredrag, retræter og kurser. Det ser vi dels i form af faldende gaveindtægter, dels i færre medlemmer. Dertil kommer, at alle Betalingsservice-aftaler ved en beklagelig fejl blev afmeldt i januar 2022.

TAK for enhver opbakning til Agapes arbejde!

De bedste hilsener

Annette Bech Vad
Landsleder
e: annette@agape.dk
t: 2274 3218

STØT Agapes arbejde

TAK, om du vil bære med ved at give Agape en gave. Agape er afhængig af vores mange, gode støtter, og enhver gave gør en forskel!

MobilePay: 94 907

Med MobilePay kan du nemt støtte Agapes arbejde med din mobil. Ønsker du fradrag for gaven, skriver du blot dit CPR-nummer i beskedfeltet.

Agapes konto:

Bank: Sparekassen Kronjylland
Bankkonto: 6190 0003562409
CVR: 18191288

Kortbetaling via hjemmesiden:

Giv en gave med kort via hjemmesiden

TAK for enhver gave!