Terapi og supervision ved Agape-psykolog i Aarhus

Vi er meget glade for, at det nu er muligt at få samtaler og supervision i Aarhus ved Agape-psykolog Simone Ingemann Kusk.

Nu er det muligt at booke en psykologsamtale ved Agapepsykolog Simone Ingemann Kusk i Aarhus Valgmenigheds lokaler på Mjølnersvej 6.

“Der er af og til nogen, der efterspørger en Agape-psykolog i Aarhus, og derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu kan imødekomme dette ønske. Tilbuddet er for alle, men vi håber, at særligt studerende vil benytte sig af muligheden,” siger landsleder Annette Bech Vad.

Agapes psykologklinik er et psykologfagligt rum og fungerer på lige vilkår med landets øvrige psykologklinikker. Agapes psykologer er autoriserede eller i et igangværende autorisationsforløb og har terapeutisk erfaring med traumer, funktionelle lidelser, psykiske reaktioner på fysiske sygdomsforløb og handicaps, angst, sorg, depression, udbrændthed og stress, familiemæssige udfordringer og konflikter mm.

Med afsæt i blandt andet religionspsykologiske metoder og redskaber har Agapes psykologer en særlig faglighed til at spørge ind til tro, trospraksis og gudsforståelse.

”Vores erfaring gennem mange år er, at denne faglighed er hjælpsom for mange mennesker, da trosoplevelser hænger sammen med menneskers psykiske og sociale liv,” siger Annette Bech Vad.

Du kan booke tid til samtale eller supervision ved at kontakte Agapes sekretariat på telefon 8680 6022. Samtalerne i Aarhus finder sted på kontoret i Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj.

Læs mere her: agape.dk/terapi

Til foråret afholder Agapepsykolog Simone Ingemann Kusk også et angstkursus i Aarhus. Her kan du blive klogere på, hvad angst egentlig er, og hvordan du kan håndtere den.

Læs mere her

SimoneKusk_2022