Terapi og supervision ved Agape-psykolog i Aarhus

Vi er meget glade for, at det nu er muligt at få samtaler og supervision i Aarhus ved Agape-psykolog Simone Ingemann Kusk.

Af Regitze Fuhrmann

“Der er af og til nogen, der efterspørger en Agape-psykolog i Aarhus, og derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu kan imødekomme dette ønske, ved at en af vores dygtige psykologer tilbyder samtaler i Aarhus. Agapes psykologer har forskningsbaserede redskaber og metoder til at spørge ind til tro, trospraksis og gudsforståelse. Vores erfaring er, at det er hjælpsomt for mange mennesker, da trosoplevelser hænger sammen med menneskers psykiske og sociale liv,” siger Annette Bech Vad, landsleder i Agape.

Agapes psykologklinik er et psykologfagligt rum og fungerer på lige vilkår med landets øvrige psykologklinikker. Agapes psykologer er autoriserede eller i et igangværende autorisationsforløb og har terapeutisk erfaring med traumer, funktionelle lidelser, psykiske reaktioner på fysiske sygdomsforløb og handicaps (også for pårørende), angst, sorg, depression, udbrændthed og stress, familiemæssige udfordringer og konflikter mm.

”For mig som psykolog er det vigtigt at skabe et rum, hvor mennesker tør åbne sig for det sårbare i livet, så de kan finde nyt fodfæste og nyt fremtidshåb,” siger Simone Ingemann Kusk, psykolog i Agape.

I Agape har vi et særligt fokus på at kunne integrere menneskets oplevelser af tro, tvivl og mening i den psykologiske samtale og behandling – og altid med trivslen for øje. Ved brug af konkrete metoder med afsæt i blandt andet religionspsykologien har vi et sprog til at italesætte eksempelvis tro og eksistens i livskriser.

Tilbuddet er for alle, men vi håber, at særligt studerende vil nyde godt af muligheden i Aarhus.

Du kan booke tid til samtale eller supervision på vores hjemmeside https://agape.dk/terapi/ eller ringe på telefon 8680 6022. Samtalerne finder sted på kontoret i Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj.

Til foråret vil Simone også afholde et angstkursus i Aarhus. Her kan du blive klogere på, hvad angst egentlig er, og lære din egen angst at kende – hvorfor opstår den? hvordan påvirker den din hverdag? hvordan kan du bedst håndtere den?

I en gruppe på max 10 deltagere gives der fælles undervisning, laves praktiske øvelser til angsthåndtering, og der skabes rum for at kunne dele erfaringer samt gøre egne refleksioner omkring angsten i dit eget liv.

SimoneKusk_2022